Veldrijden live stream Duinencross Koksijde 2023

Kijk nu hier naar de Duinencross Koksijde 2023

Vanmiddag is er weer live veldrijden op de televisie. Hier kan je via een gratis live stream naar de Duinencross Koksijde 2023 kijken.

Het beloofd weer een leuke middag veldrijden te gaan worden want de wedstrijd in Koksijde is geen makkelijke veldrit. Deels door de duinen en door het mulle zand zullen alleen de sterkste veldrijders een kans maken om deze wedstrijd te winnen. Check de website van EUSPORT.nl voor een gratis livestream.

Bij de mannen is er weer de strijd tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zij zijn de grootste kanshebbers om donderdagmiddag deze veldrit te gaan winnen. Bij de vrouwen zijn het Fem van Empel, Lucinda Brand en Ceylin Alvarado de grootste kanshebsters om deze wedstrijd te gaan winnen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.