Ferrari

Vasseur volgt Binotto op bij Ferrari

Frédéric Vasseur is de nieuwe leidende man bij het formule 1 team van Ferrari. De Fransman volgt de Italiaan Mattia Binotto op die onlangs vertrok.

Vasseur had de afgelopen zes jaar de leiding bij het team van Alfa Romeo. Bij Ferrari moet hij gaan zorgen dat de rust terug keert en dat er stappen worden gezet naar een wereldkampioenschap voor zijn coureurs Charles Leclerc of Carlos Sainz.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.