Eredivisie en KKD voetbal

Eredivisie begint om 20.00 uur met FC Twente – FC Emmen

Eindelijk, maar vanavond is er weer Eredivisie en KKD voetbal. De volgende elf wedstrijden staan er vanavond op het programma.

In de eredivisie gaat vanavond de openingswedstrijd van deze vijftiende speelronde tussen FC Twente en FC Emmen. De wedstrijd is ook live te zien op de televisie. Heb je een abonnement dan kan je de wedstrijd kijken via ESPN 2.

In de KKD worden er maar liefst tien wedstrijden gespeeld. Koploper Heracles Almelo gaat op bezoek bij Jong AZ en PEC Zwolle ontvangt in eigen stadion Almere City FC. MVV Maastricht wat dit seizoen super presteert neemt het in De Geusselt op tegen het wisselvallige De Graafschap.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.