Van Vleuten terug in top 3 UCI-wereldranglijst

Van Vleuten gaat Wiebes voorbij

Annemiek van Vleuten is dankzij haar overwinning in de Ronde van Scandinavië weer terug in de top 3 van de UCI-wereldranglijst.

Van Vleuten die aan het einde van het jaar stopt als professioneel wielrenster is ten koste van Lorena Wiebes geklommen naar de derde plaats.

Demi Vollering gaat nog altijd ruim aan de leiding met 5.524 punten. Wereldkampioene Lotte Kopecky uit België volgt met 3.608 punten op een tweede plaats. Van Vleuten heeft 3.450 punten.

Mannen

Bij de mannen zijn er in de top van het klassement geen veranderingen. Tadej Pogacar heeft met 7.845 punten de leiding. De Belgen Remco Evenepoel (5.225 punten) en Wout van Aert (5.122 punten) volgen op gepaste afstand. Mathieu van der Poel is met 4.063 punten de nummer zes van de wereld.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/