Van Vleuten mogelijk toch naar WK

Annemiek van Vleuten

Van Vleuten met brace mogelijk alsnog naar WK in Imola

Annemiek van Vleuten doet mogelijk zaterdag alsnog mee aan de WK wegwedstrijd bij de dames. Van Vleuten wil graag haar wereldtitel verdedigen.

Vorige week kwam de 37-jarige renster ten val in de Giro Rosa en brak daarbij haar pols. Toch is de hoop nog volledig aanwezig om zaterdag aanstaande aan de start te staan bij het WK in het Italiaanse Imola.

Na haar operatie van afgelopen vrijdag is van Vleuten toch weer op de fiets gekropen en dat gaat enorm goed zegt ze in gesprek met de NOS. “Het ging goed, ik ben hoopvol. Volgens de artsen is het verantwoord om buiten te fietsen met een brace.”

Het belangrijkste volgens de wielrenster is dat het klimmen met de brace goed gaat en daar neemt van Vleuten later deze week met de KNWU een beslissing over. “En dat moet wel het geval zijn om ook daadwerkelijk het vertrek te nemen. Als ik start, dan doe ik dat met ambities en niet alleen om erbij te zijn,” aldus Annemiek van Vleuten.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

Geef een reactie