25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Van Vleuten maanden uitgeschakeld

Annemiek van Vleuten

Annemiek van Vleuten

Van Vleuten breekt bekken en schouder bij valpartij in Parijs – Roubaix

Annemiek van Vleuten staat de komende maanden aan de kant. In Parijs – Roubaix liep ze de nodige fracturen op bij een valpartij.

De 38-jarige renster van Movistar brak haar bekken op twee plaatsen en haar schouder. Op haar website heeft van Vleuten een reactie geven over haar situatie.

“Ik ben met de ambulance naar het Rijnstate Ziekenhuis gebracht”, aldus van Vleuten. “Het allerergste vind ik dat mijn seizoen zo eindigt. En ik vond het heel erg om te horen dat ik aan mijn bed gekluisterd zou zijn.”

“Inmiddels is bij onderzoek in het Rijnstate gelukkig gebleken dat dat niet hoeft. Er is geen operatie nodig. En drie weken plat liggen om het bekken aan elkaar te laten groeien, zoals ik eerst te horen kreeg, is ook niet nodig. Ik mag me voortbewegen op geleide van pijn, met wat krukken. Dat zal nog wel lastig worden, want door de schouder kan ik bijna niks doen en zal op krukken lopen wel ingewikkeld worden.”

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste wielrennen en veldrijden nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites