22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Van Rouwendaal wint ook goud op 10 kilometer

Sharon van Rouwendaal

Sharon van Rouwendaal

Van Rouwendaal prolongeert Europese titel

Sharon van Rouwendaal heeft bij het EK Zwemmen in het Hongaarse Boedapest ook een gouden medaille veroverd op de 10 kilometer.

Meer EK Zwemmen en livestreams? KLIK HIER

De 27-jarige Van Rouwendaal was in de laatste meters van de race op het Lupameer in een felle strijd verwikkeld met de Hongaarse Anna Olasz. De titelverdedigster tikte net wat eerder aan: het verschil was slechts 0,3 seconde.

Zusjes de Brouwer vijfde

De tweelingzusjes Bregje en Noortje de Brouwer zijn bij het synchroonzwemmen donderdag in de finale vijfde geworden bij de technische kür.

De zusjes De Brouwer zetten met 87,2526 punten een persoonlijk record neer. Dat lukte de 22-jarige tweeling dinsdag ook al in de voorrondes van de vrije oefening (86,867 punten). Die score was toen eveneens goed voor de vijfde plek.

De Russische vrouwen Svetlana Romashina en Svetlana Kolesnichenko zetten met 96,2904 punten de beste score neer bij de technische kür. Marta Fiedina en Anastasiya Savchuk uit Oekraïne werden tweede (92,6862) en de Oostenrijkse vrouwen Anna-Maria en Eirini-Marina Alexandri eindigden als derde (89,4592).

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites