Van Gerwen strandt in kwartfinale

Van Gerwen strandt in kwartfinale

De Sousa met 6-3 te sterk voor van Gerwen

Michael van Gerwen is woensdag bij de Autumn Series in de kwartfinale uitgeschakeld door Jose de Sousa. De Portugees was met 6-3 te sterk tegen de nummer één van de wereld.

Van Gerwen presteerde vandaag beter dan dinsdag toen hij met 6-0 een whitewash kreeg tegen Devon Petersen. Van Gerwen won op de slotdag achtereenvolgens de Welshman Barrie Bates (6-0), de Belg Brian Raman (6-2), zijn landgenoot Dirk van Duijvenbode (6-5) en de Tsjech Karel Sedlácek (6-3).

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie