Van Gerwen

Van Gerwen geeft Dobey met 5-0 een pak slaag

Michael van Gerwen heeft de halve finale van het WK darts bereikt. MVG won in de kwartfinale met 5-0 van Chris Dobey.

De Engelsman kon de hele partij geen potten breken tegen de drievoudig wereldkampioen die wederom een hele sterke partij speelde. Van Gerwen gaf Dobey geen enkel moment het gevoel dat er iets te halen viel en won de partij vrij simpel met 5-0 in sets.

Dinsdagavond wacht in de halve finale een partij tegen de Belg Dimitri van den Bergh die voor het eerst in zijn carrière de halve finale van een wereldkampioenschap wist te bereiken.

De andere halve finale gaat tussen de Duitser Gabriel Clemens en de Engelsman Michael Smith.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.