Van Gerwen onderuit tegen Clayton

Michael van Gerwen onderuit tegen Jonny Clayton

Clayton met 10-7 te sterk voor van Gerwen

Michael van Gerwen is bij de World Series of Darts Finals in de kwartfinale gestruikeld over Jonny Clayton.

In een partij waar het alle kanten op kon wist de Welshman een 4-2 voorsprong te nemen, maar van Gerwen wist zich daarna met goed spel terug te knokken en zelfs een 6-4 voorsprong te nemen.

Na een korte reclame break kwam Van Gerwen minder voor de dag. Clayton ging beter spelen en wist in een mum van tijd de partij te kantelen en vier legs op rij te pakken. Van Gerwen kwam er daarna niet meer aan te pas en verloor de partij met 10-7.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.