Van Gerwen naar de finale van het WK darts 2023
Van Gerwen naar de finale van het WK darts 2023

Van Gerwen naar de finale van WK darts 2023

Van Gerwen met 6-0 te sterk voor Van de Bergh

Michael van Gerwen staat dinsdagavond voor de zesde keer in de finale van het WK darts. De Nederlander vernederde de Belg Dimitri van den Bergh met 6-0 in de halve finale.

Van Gerwens speelde opnieuw een klasse partij en declasseerde de Belg met 6-0. Vanaf de eerste leg domineerde MVG de wedstrijd en kwam van den Bergh er niet aan te pas.

Na een 2-0 voorsprong probeerde van den Bergh met wat vertragen om van Gerwen uit zijn spel te halen, maar de Brabander hield de controle en met een gemiddelde van 108 is dinsdagavond de Engelsman Michael Smith zijn tegenstander.

Smith won in de halve finale met 6-2 van de Duitser Gabriel Clemens.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen