Van Gerwen kwartfinalist World Grand Prix

Van Gerwen te sterk voor Bunting

Van Gerwen met 3-2 te sterk voor Bunting

Michael van Gerwen heeft bij de World Grand Prix in het Engelse Leicester de kwartfinale weten te bereiken door Stephen Bunting te verslaan.

De Engelsman verloor de partij met 3-2 van de voormalig wereldkampioen, maar die close overwinning had MVG aan zich zelf te danken. Van Gerwen miste net als in zijn partij tegen Gary Anderson de nodige dubbels, maar kwam er mee weg.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.