Van Gerwen krijgt pak slaag

Van Gerwen krijgt pak slaag

Van Gerwen krijgt whitewash van Petersen

Michael van Gerwen had dinsdag bij de Autumn Series niet zijn dag. In de derde ronde kreeg de Brabander met 6-0 een whitewash van de Zuid-Afrikaan Devon Petersen.

Van Gerwen begon nog ijzersterk aan de dag met een whitewash op Benito van de Pas en een 6-2 zege op Ted Evetts, maar tegen het geweld van Petersen was hij niet opgewassen: de Zuid-Afrikaan gooide vrijwel iedere leg twee of meer 100+-scores. Toch kreeg Van Gerwen kansen op de dubbel, maar die gingen allemaal mis. Petersen eindigde de wedstrijd met 101,3 gemiddeld, Van Gerwen liet 90,5 noteren.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie