Van Gerwen heeft het niet tegen Humphries

Humphries is Van Gerwen met 16-10 de baas

Michael van Gerwen is bij de Grand Slam of Darts zaterdagavond gestruikeld over de Engelsman Luke Humphries.

De Brabander die twee dagen geleden nog een fantastische partij speelde tegen de Schot Josh Rock had het in Wolverhampton geen moment tegen Humphries en verloor de partij met 16-10.

Na afloop was MVG dan ook niet blij met deze nederlaag. “De start was al heel slecht. Ik miste veel dubbels. Hij gooide ook een paar hele vieze finishes op belangrijke momenten. Alle credits voor hem, maar dit was een onnodige nederlaag.”

Vanmiddag komt Raymond van Barneveld wel in actie om 14.00 uur in zijn halve finale tegen Michael Smith.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de 

/