Van Gaal valt en beland in een rolstoel

Louis van Gaal

Louis van Gaal

Van Gaal zal Oranje vanuit een rolstoel gaan leiden

Bondscoach Louis van Gaal heeft zondag bij een val een breukje opgelopen in zijn heup nadat hij bij het neerzetten van zijn fiets is komen te vallen.

Ondanks de malaise was de bondscoach gewoon aanwezig tijdens de afsluitende training voor de kraker tegen Noorwegen die dinsdagavond in de Kuip gespeeld zal worden. Bij een overwinning of gelijkspel gaat Nederland zich kwalificeren voor het WK-voetbal in Qatar van 2022.

Ondanks de pijn weigerde de 70-jarige van Gaal om het trainingskamp te verlaten. “De jongens willen dat ik blijf”, zei een emotionele van Gaal in gesprek met de NOS. “Ik kan alles doen, want mijn brein daar mankeert verder niks aan. Als ik naar de wc moet dan is het erg pijnlijk, maar zolang ik in een rolstoel zit valt het allemaal wel mee”.

De wedstrijd Nederland – Noorwegen begint dinsdagavond om 20.45 uur. De wedstrijd zal live worden door de NOS op NPO 3.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: