Louis van Gaal persconferentie

Van Gaal vind Ecuador beter dan Senegal

Bondscoach Louis van Gaal verwacht dat Nederland een moeilijke wedstrijd wacht vrijdag op het WK voetbal tegen Ecuador.

Dat ze de 71-jarige trainer donderdag tijdens een persconferentie. “Ik denk dat Ecuador beter georganiseerd is dan Senegal. Ze hebben ook gewiekstere spelers, ze zijn slimmer. Dat maakt het voor ons moeilijker dan tegen Senegal”

Van Gaal vind dan ook dat Ecuador het allemaal prima voor elkaar heeft. “Ze scoren niet veel en krijgen bijna niets tegen, dat is ook een kwaliteit”, aldus van Gaal. “Heel knap. Ecuador heeft een stabiele ploeg, die fysiek sterk is.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.