Van Gaal neemt Memphis apart voor laatste training

Van Gaal ziet 26 spelers aan het werk

Het Nederlands elftal met bondcoach Louis van Gaal heeft met 26 spelers vanmorgen de laatste training afgewerkt voor de WK wedstrijd tegen Senegal.

Bondscoach Louis van Gaal nam aanvaller Memphis Depay vlak voor de training nog even apart. De verwachting is dat de topscoorder van oranje maandag gaat beginnen op de bank omdat hij terug komt van een blessure en de laatste twee maanden geen wedstrijd meer heeft gespeeld.

Bondscoach van Gaal geeft overigens om 12.45 uur een persconferentie over de wedstrijd tussen Nederland en Senegal die maandagmiddag om 17.00 uur begint.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.