Van Gaal kiest volgens media voor Noppert onder de lat

Louis van Gaal

Van Gaal geeft opstelling tegen Senegal niet prijs

Doelman Andries Noppert gaat volgens VI en De Telegraaf maandag zijn debuut in het Nederlands elftal maken op het WK tegen Senegal.

Bondscoach Louis van Gaal wou niet prijsgeven of de 28-jarige Noppert zal gaan starten tegen Senegal. “Ik geef nooit een opstelling”, aldus van Gaal.

Van Gaal verwacht wel wat van zijn Oranje. “De verwachtingen? Ik geloof in deze spelersgroep. Wij zijn in mijn ogen met een mindere spelersgroep derde geworden in 2014. Met deze groep verwacht ik meer, maar dat is ook afhankelijk van technisch en tactisch vermogen en een beetje geluk. Dat je op de juiste momenten scoort, bijvoorbeeld. Ik denk dat we kampioen kunnen worden, maar er zijn teams die in mijn ogen van een hoger niveau zijn dan wij. Het gaat erom hoe het team daarmee omgaat. Ik denk dat ik daar een voorsprong kan halen. Dus ik zeg: wij kunnen kampioen worden. Of we het worden is een tweede, maar we kunnen het wel.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de 

/