Louis van Gaal

“We gaan ervoor”

Bondscoach Louis van Gaal werkt ontspannend toe naar de wedstrijd tegen Argentinië. Dat is merkbaar aan de bondscoach in gesprek met de NOS.

Oranje treft vrijdagavond in de kwarfinale van het WK voetbal in Qatar Argentinië en volgens de bondscoach staat er nog wat open. “Hebben een rekening te vereffenen”. Van Gaal doelt daarmee op 2014 toen Nederland bij het WK voetbal in Argentinië na strafschoppen verloor van de Argentijnen.

Ondanks dat Argentinië over Lionel Messi beschikt blijft het doel om kampioen te gaan worden. “Wij willen kampioen worden. Ik ben er vroeg mee begonnen. En dat is overgenomen door de spelers. Ook al is het niet de grootste kans, we gaan ervoor”, aldus Van Gaal, die de fans oproept positief te supporteren. “Gewoon naar de wedstrijd kijken en gaan juichen, dan zullen we daar veel steun uit ontlenen.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.