1 maart 2024
Louis van Gaal

Louis van Gaal

Van Gaal zag een moeizaam oranje in balbezit

Het Nederlands elftal won maandagavond op het WK met 2-0 van Senegal. Bondscoach Louis van Gaal zag de overwinning wel aankomen.

Lees ook: Van Gaal op zijn hoede voor Ecuador – WK Voetbal (sportinnederland.com)

“Ik had niet de indruk dat wij zouden verliezen. Met het inbrengen van Memphis had ik wel de hoop dat hij het verschil zou gaan maken”, aldus van Gaal in gesprek met de NOS.

“Het ging ook best wel moeilijk. Ik vond niet dat we goed speelden. Niet in balbezit tegenstander, maar als we zelf in balbezit waren en snel bal verlies leden”.

Over de deburerende doelman Noppert was de bondscoach tevreden. “Hij heeft geen fout gemaakt. Ik denk dat het een goede keuze was om hem op stellen”, aldus van Gaal die ook liet doorschemeren dat Noppert de eerste doelman zal blijven.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl