Louis van Gaal

Van Gaal niet beschikbaar voor functie bij Ajax

Louis van Gaal zal niet in Ajax stappen als hij daar voor gevraagd word. De 72-jarige oud trainer kan dit niet doen wegens zijn gezondheid.

Bij Ajax is het grote crisis. De sportieve prestaties vallen tegen en zondag in de Klassieker tegen Feyenoord werd de wedstrijd na 55 minuten gestaakt omdat supporters vuurwerk op het veld gooiden. Wel heeft Ajax gehandeld door technisch directeur Sven Mislintat te ontslaan om zo wat rust terug te krijgen.

De oud-bondscoach van het Nederlands elftal, die op de tribune zat bij de Klassieker, heeft prostaatkanker en staat voortdurend onder behandeling. Hij vertelde onlangs de afgelopen periode opnieuw te zijn geopereerd.

“Coach van een club zie ik niet meer zitten”, maakte Van Gaal duidelijk. Bondscoach van een land sluit hij niet bij voorbaat uit, maar voegde hij eraan toe: “Dat is afhankelijk van veel factoren.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.