27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Van Gaal: “Fantastische prestatie geleverd”

Louis van Gaal

Louis van Gaal

Van Gaal tevreden, maar ook kritisch op Oranje

“Ik heb mijn visie op hun geprojecteerd. Ik veel gedaan wat zei wilden. Het is een fantastische groep om mee te werken waarbij ik vanaf dag één heb gevoeld dat ze mij accepteren met al mijn regels”, zei bondscoach Louis van Gaal na afloop in gesprek met de NOS.

“Vanaf nu gaan we automatismen krijgen, dus we gaan alleen maar beter worden. Ik heb genoten, maar ik vind dat we echt nog te onzorgvuldig zijn. Ik zie graag dat ze in de passing een station overslaan. Daarom heb ik vandaag ook veel gewisseld om ook die anderen te laten wennen aan mijn visie. We hebben echt een fantastische prestatie geleverd”, aldus van Gaal.

Het Nederlands elftal komt begin oktober weer bij elkaar voor de volgende WK-kwalificatie wedstrijden. Nederland speelt dan tegen Letland en Gibraltar.

Samenvatting
Van Gaal tevreden, maar ook kritisch op Oranje
Artikel naam
Van Gaal tevreden, maar ook kritisch op Oranje
Beschrijving
"Ik heb mijn visie op hun geprojecteerd. Ik veel gedaan wat zei wilden. Het is een fantastische groep om mee te werken waarbij ik vanaf dag één heb gevoeld
Auteur
Publisher Name
Sport in Nederland
Publisher Logo

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites