Van Gaal: “Alle spelers zijn nog in beeld”

Louis van Gaal te gast bij Humberto

Van Gaal wil Pasveer ook aan het werk zien in Zeist

Louis van Gaal heeft zondagavond bij het programma Humberto op RTL 4 laten weten dat alle spelers nog in beeld zijn.

De bondscoach van het Nederlands elftal selecteerde Justin Bijlow van Feyenoord, maar volgens van Gaal komt dat door de vorm van de keeper en omdat hij graag Remko Pasveer en Andries Noppert nog aan het werk wil zien in Zeist.

Dit is de laatste week dat ik kennis kan maken met bijvoorbeeld Remko Pasveer. Hij doet het goed, net als vorig jaar. Toen raakte hij alleen geblesseerd, dus kon ik hem niet selecteren. Nu kan ik dat nog één keer doen. Dan kan ik mijn keuze weloverwogen maken.”

Volgens van Gaal is ook doelman Bijlow nog in beeld voor een plek in de WK-selectie. “Justin keept op dit moment niet geweldig, dat weet hij zelf ook.” Bijlow liet eerder op zondag weten dat hij een beetje verrast was door de Oranje-selectie. Van Gaal reageert daar erg duidelijk op. “Zelfkritiek is meestal vreemd voor de topvoetballers.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.