Floor van Empel

Van Empel wint met twee minuten voorsprong in Baal

Fem van Empel en Eli Iserbyt zijn het nieuwe jaar in het veldrijden sterk begonnen door in Baal op nieuwjaarsdag te winnen.

Van Empel was wederom een klasse apart en reed in vijf ronden solo naar de overwinning. Lucinda Brand eindigde op twee minuten achterstand als tweede en Ceylin Alvarado eindigde als derde.

Bij de mannen was het allemaal wat spannender. Iserbyt won maar had maar een klein verschil op zijn Belgische landgenoot Michael Vanthourenhout die op elf seconden als tweede over de streep kwam.

Lars van der Haar was de beste Nederlander en eindigde als vierde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.