Van Duijvenbode bereikt halve finale in Amsterdam

Dirk van Duijvenbode

Van Duijvenbode klopt Joyce met 10-9 in de Afas in Amsterdam

Dirk van Duijvenbode heeft bij de World Series of Darts Finals in de Afas in Amsterdam de halve finale weten te bereiken.

Zondagmiddag won van Duijvenbode met 10-9 van de Engelsman Ryan Joyce. Later op de middag komt Michael van Gerwen ook nog in actie tegen de Welshman Jonny Clayton die zaterdagavond Danny Noppert vrij eenvoudig met 6-2 aan de kant zette.

De halve finale en de finale van de World Series of Darts Finals zijn zondagavond.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.