Darts Sportnieuws WK Darts

Van der Voort vind Stompé een lul

Darts

LONDEN –  Vincent van der Voort is het WK darts goed begonnen. De Nederlander won in de eerste ronde van Dave Chisnall. Extra lekker, want maandag is de darter jarig. Maar zo blij is-ie niet. In een interview met het AD noemt hij Co Stompé, analist bij RTL7, een lul.

,,Dat een analist als Co Stompé op televisie verkondigde dat ik mijn rugklachten als excuus gebruik, vind ik echt laag bij de grond.”Naar eigen zeggen zat Vincent van der Voort, kampend met twee hernia’s, zo’n vier uur per dag in de sportschool om zijn rug sterker te maken en soepel te houden. Maar niet iedereen geloofde in die klachten van de 41-jarige darter. ,,Dat een analist als Co Stompé op televisie verkondigde dat ik mijn rugklachten als excuus gebruik, vind ik echt laag bij de grond. Co is een lul. En dat mag je gerust opschrijven.”