23 februari 2024
Mathieu van der Poel en Wout van Aert

Mathieu van der Poel en Wout van Aert

Van Aert ziet van der Poel twee keer vallen in Zonhoven

Mathieu van der Poel heeft zondagmiddag opnieuw Wout van Aert een wedstrijd in het veld zien winnen.

De Brabander begon in de eerste drie ronden sterk, maar ging vervolgens twee keer onderuit in het mulle zand in Zonhoven. Van Aert wist daar van te profiteren en reed solo naar de overwinning.

Van der Poel eindigde uiteindelijk op een achterstand van bijna 1,5 minuut als tweede. Laurens Sweeck eindigde als derde.

Bij de vrouwen ging de overwinning eerder op de middag naar Shirin van Anrooij. Puck Pieterse eindigde als tweede en Fem van Empel als derde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl