Mathieu van der Poel

Vrijspraak voor Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel is vrijgesproken voor zijn aanval op twee kinderen in het hotel tijdens het WK wielrennen in september.

an der Poel werd op 24 september, de avond voor de wegrace, opgepakt door de Australische politie omdat hij twee meisjes zou hebben aangevallen. De tieners zouden meerdere malen op de deur van Van der Poel hebben gebonkt, waarna de renner van Alpecin-Deceuninck boos achter de pubers aanrende en hen zou hebben aangeraakt.

Van der Poel ontkende aanvankelijk, maar bekende later schuld. Hij moest bijna 1.000 euro boete betalen en mocht Australië de komende drie jaar niet in. De rechter heeft dinsdag in hoger beroep de straffen verworpen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.