25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Van der Poel tevreden met derde plaats in Parijs-Roubaix

Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel

Van der Poel steen kapot na afloop van Parijs-Roubaix

Mathieu van der Poel kon na afloop van een hele zware Parijs-Roubaix wel tevreden zijn met zijn derde plaats. “Ik ben wel blij met mijn derde plaats”, zei de 26-jarige Van der Poel na afloop. “Ik heb gekoerst zoals ik zelf het liefst wil en ben strijdend ten onder gegaan. Maar ik ben trots om bij mijn eerste deelname op het podium te staan.”

Van der Poel, die zijn debuut maakte in de ‘Hel van het Noorden’, reed op 69 kilometer van de finish weg uit de favorietengroep en bleef in de finale vooraan over met Colbrelli en Vermeersch. In de sprint kwam de renner van Alpecin-Fenix tekort.

“Mijn benen waren niet goed meer op het einde”, erkende hij. “Ik zat de laatste 30 à 40 kilometer continu op de limiet. De rest zat waarschijnlijk ook op de limiet, maar bij mij was het echt op. In de sprint dacht ik het minst kapot te zijn, maar ik was blijkbaar het kapotst.”

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste wielrennen en veldrijden nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites