1 maart 2024
Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel

Van der Poel maakt sterk indruk in Wallonië

Mathieu van der Poel gaat in vorm richting het WK in Australië. De Brabander won woensdag de Belgische heuvelkoers Grand Prix de Wallonië.

De 26-jarige Van der Poel kwam in een uitgedund peloton boven op de Côte de la Citadelle de Namur, een ongeveer 3 kilometer lange kasseienheuvel waarop de GP de Wallonie traditioneel finisht. 

Na afloop van de koers was de kopman van Nederland op het WK blij met zijn overwinning. “Ik ben heel blij met deze overwinning, maar ik voelde me eigenlijk de hele dag niet super”, zei Van der Poel na afloop van de GP de Wallonie, waarin hij zichtbaar diep moest gaan. “Door het bizarre weer was de koers erg zwaar.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl 

Geef een reactie