Mathieu van der Poel
Mathieu van der Poel

Van der Poel en Pieterse winnen in Herentals

Van der Poel en Pieters soleren naar overwinning

Mathieu van der Poel en Puck Pieterse hebben dinsdag in het Belgische Herentals een veldrit weten te winnen.

Zowel van der Poel als Pieterse deden dat solo. Van der Poel bleef met minimaal verschil Wout van Aert voor, maar bij de vrouwen was het gat wat groter en won Pieterse met een voorsprong van 27 seconden voor voormalig wereldkampioene Lucinda Brand.

Donderdagmiddag staat er weer een veldrit op de kalender. Dan komen de mannen en vrouwen in actie in het mulle zand van Koksijde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen