Mathieu van der Poel

Van der Poel open over ‘hotel incident’ in Australië

Mathieu van der Poel heeft vandaag bekent dat hij een meisje tijdens het bizarre ‘hotel incident’ in Sydney bij de arm heeft gepakt.

Lees ook: Van der Poel met boete terug naar Nederland

Dat vertelde de 27-jarige wielrenner dinsdag bij terugkomst in Europa aan het Belgische VTM. “Ik heb één meisje vastgepakt aan haar arm, zeker niet met de bedoeling om iemand pijn te doen”, omschrijft Van der Poel de gebeurtenis. “Iedereen die mij kent, weet dat ik nog nooit iemand pijn heb gedaan. Er gaan heel veel verhalen rond over duwen en zo. Dat is absoluut niet waar. Dat is niet wat er gebeurd is”, aldus MvdP.

Check hier de beelden

Van der Poel geeft ook wel toe het allemaal anders had moeten aan te pakken. “Ik ging in de fout, dat geef ik ook toe. Ik had dat niet moeten doen. Ik had het anders moeten aanpakken, maar het is helaas wel gebeurd. Ik probeer het achter me te laten en vooruit te kijken naar wat gaat komen.”

“Ik had sowieso de receptie of iemand anders op de hoogte moeten brengen, maar het was al laat en ik wilde slapen. Ik dacht het zelf op te kunnen lossen en dat is helemaal verkeerd afgelopen. Ik kan er zelf helaas niets meer aan veranderen.”

Geef een reactie