Van der Haar derde bij Ethias Cross in Beringen

Lars van der Haar Super Prestige Veldrit Gieten 2018 3

Toon Aerts de sterkste in Beringen

Lars van der Haar is bij de veldrit wedstrijd in Beringen zaterdagmiddag als derde geëindigd. De winst ging naar de Belg Toon Aerts.

Aerts was een klasse apart in Beringen. Aarts ging direct aan het begin van race in de aanval en kwam na 10 ronden solo over de streep.  Eli Iserbyt en Lars van der Haar eindigden op een ruime achterstand als tweede en derde.

Bij de dames ging de zege naar een ontketende Denise Betsema. Wereldkampioene Ceylin Alvarado eindigde op bijna een minuut achterstand als tweede.

Sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

 

Geef een reactie