Van de Zandschulp ziet Thompson opgeven op US Open

Thompson geeft op met enkelblessure

Botic van de Zandschulp heeft eindelijk weer eens een wedstrijd weten te winnen. Op de US Open heeft hij de tweede ronde bereikt.

Van de Zandschulp won tegen de Australiër Jordan Thompson de eerste set met 6-3 waarna Thompson opgaf met een enkelblessure.

In de tweede ronde neemt Van de Zandschulp het op tegen de winnaar van de partij tussen de als 26e geplaatste Brit Dan Evans en Daniel Galán uit Colombia.

Van de Zandschulp is nu nog de enige Nederlander in het enkelspeltoernooi. Tallon Griekspoor sneuvelde tegen Artur Fils in de eerste ronde en bij het damestoernooi vloog Arantxa Rus tegen de Madison Keys in de eerste ronde er uit.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/