14 maart 2024
Rkc Waalwijk Fc Utrecht

RKC Waalwijk - FC Utrecht

Van de Streek bezorgt Utrecht in blessuretijd drie punten

FC Utrecht heeft zaterdagavond diep in blessuretijd drie verdiende punten gepakt tegen RKC Waalwijk. Utrecht won met 2-1.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”232,274,275,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

FC Utrecht kreeg met het resultaat waar het recht op had want de ploeg domineerde vrijwel de gehele wedstrijd. Via Mahi scoorde FC Utrecht al in de twaalfde minuut de 0-1. FC Utrecht kreeg daarna voldoende mogelijkheden tot meer, maar wist doelman Lamprou niet te verschalken.

RKC kwam zeven minuut via Van de Venne terug tot 1-1. FC Utrecht zette opnieuw aan, kreeg ook zo nu en dan wel wat kansjes, maar RKC gaf geen krimp en trok bijna een bonuspunt over de streep. Een misschien wel te gemakkelijk gegeven strafschop werd benut door van de Streek.

FC Utrecht staat zevende met 37 punten. RKC Waalwijk blijft met 23 punten veertiende.