Van de Looi: "Roemenië niet onderschatten"

Van de Looi: "Roemenië niet onderschatten"

Scherpen krijgt voorkeur boven Bijlow

Powered by WP Bannerize

Jong Oranje begint woensdagavond aan het EK voetbal. In Budapest is Roemenië de tegenstander. Het duel begint om 21.00 uur.

Live: KLIK HIER en kijk Roemenië – Nederland gratis online

Bondscoach Erwin van der Looi waakt voor onderschatting van de Roemenen. “We mogen Roemenië zeker niet onderschatten. Zij waren twee jaar geleden gewoon halvefinalist. Veel spelers die er toen bij waren, zitten er nog steeds bij. Ze hebben dus voldoende kwaliteit in huis. Het zou fout zijn om te denken dat het alleen maar om Duitsland gaat.”

Scherpen

Ajax derde doelman Kjell Scherpen zal het doel tegen Roemenië gaan verdedigen. Scherpen krijgt de voorkeur boven doelman Justin Bijlow. “Justin is een hartstikke goede doelman, eigenlijk onze eerste keeper. Maar het loopt nu even wat anders, omdat hij de laatste tijd weinig heeft gespeeld. Kjell heeft het uitstekend gedaan in zijn laatste duels voor Jong Oranje, waaronder tegen Portugal, en heeft meer ritme”, aldus Van de Looi.

Jong Oranje treedt tegen Roemenië aan met een volledig fitte selectie. Sven Botman viel zondag geblesseerd uit bij Lille OSC, maar hij kan zijn opwachting maken tegen Roemenië.

Geef reactie

Laat reactie achter