Giovanni van Bronckhorst

Teleurstellende resultaten worden Van Bronckhorst fataal

Giovanni van Bronckhorst staat op straat. De oefenmeester is ontslagen door zijn club Rangers FC wegens teleurstellende resultaten.

De oud trainer van Feyenoord bereikte vorig seizoen met Rangers FC nog de finale van de UEFA Europa League, maar dit seizoen vallen de prestaties wat tegen.

In de Champions League wisten de Schotten in een groep met Napoli, Liverpool en Ajax geen enkel punt te pakken. Ook in de competitie zijn de prestaties mager want de achterstand op koploper Celtic bedraagt al negen punten.

Oud Ajax trainer Peter Bosz word genoemd als een mogelijke opvolger in Glasgow.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.