Van Barneveld simpel verder naar tweede ronde

Raymond van Barneveld

Smith krijgt met 6-2 klop van Van Barneveld

Raymond van Barneveld heeft vrijdagavond in Amsterdam vrij simpel de tweede ronde weten te bereiken van de World Series Of Darts Finals.

Van Barneveld speelde tegen de Canadees Jeff Smith zelf een hele slechte wedstrijd, maar Smith maakte er helemaal een potje van. Uiteindelijk stond er na 8 legs een 6-2 overwinning voor de Hagenaar op het scorebord.

Om 22.00 uur staat er een Nederlands onderonsje op het programma tussen Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/