Van Barneveld met 3-1 te sterk voor Meikle

Van Barneveld treft in de derde ronde Gerwyn Price

Raymond van Barneveld heeft de derde ronde van het PDC WK bereikt door de Engelsman Ryan Meikle met 3-1 te verslaan.

Van Barneveld had richting zijn eerste partij geen al te beste voorbereiding. De Hagenaar die voor de 30ste keer aan een wereldkampioenschap mee doet had de dag voor zijn partij voedselvergiftiging.

Meikle kwam in eerste instantie nog wel op een 1-0 voorsprong, maar daarna nam Barney het heft in handen en liet zien in goede vorm te steken. In de derde ronde is de nummer één van de wereld Gerwyn Price zijn volgende tegenstander.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl