Shirin van Anrooij

Van Anrooij klopt Pieterse en van Empel in Zonhoven

In het veld is Shirin van Anrooij momenteel de vrouw in topvorm. Ook in het Belgische Zonhoven won ze zondag een wereldbeker.

Van Anrooij was vooraf al de grote favoriet voor de overwinning en die favorietenrol maakte ze waar. Met een voorsprong van 37 seconden op Puck Pieterse kwam ze na zes ronden solo over de streep.

Fem van Empel die de leiding heeft in het wereldbekerklassement eindigde op 54 seconden achterstand als derde.

In het wereldbekerklassement behoudt van Empel met 330 punten de leiding. Puck Pieterse staat met 290 punten vlak achter van Empel. Van Anrooij met 199 punten staat derde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.