Argentinië Lionel Messi

Argentinië geeft het na rust weg tegen Saudi-Arabië

Het Argentinië van Lionel Messi heeft op het WK voetbal in Qatar een flinke uitglijder gemaakt tegen Saudi-Arabië door met 1-2 te verliezen.

De Argentijnen domineerden de hele eerste helft en kwam door een benutte strafschop van Messi op een 1-0 voorsprong. Voor rust scoorden de Argentijnen nog twee keer, maar die goals werden wegens buitenspel afgekeurd.

Vroeg in de tweede helft ging het fout: Saleh Al Shehri en Salem Al Dawsari scoorden voor de Saoedi’s en Argentinië wist die klap niet meer te boven komen waardoor de start op dit WK behoorlijk vals genoemd worden.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream