US Open tennis livestream Van de Zandschulp – Evans

Van de Zandschulp – Evans livestream

Kijk de partij Botic van de Zandschulp – Daniel Evans via een livestream. Kijk nu hier live naar de US Open van 2023.

Van de Zandschulp won in de eerste ronde in 1 set van de Australiër Jordan Thompson die moest opgeven met een blessure. Met de Brit Evans treft hij vanavond een hele lastige tegenstander. Evans is als 26ste geplaatst in New Tork.

Tennis livestream

De US Open is ook via diverse websites wel online en gratis te zien. Via deze livestream van LIVE TV kan je handige linkjes vinden om direct online naar het tennis te kijken. Mogelijk kan je ook via deze Hesgoal livestream link live kijken.

Sport in Nederland zend zelf het tennis niet live uit. Wij hebben geen rechten om dat te mogen doen. Op onze website vind je alleen maar linkjes naar websites die het wel live uitzenden. Omdat wij niks streamen kunnen we geen garantie geven dat de betreffende streams ook zullen werken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/