US Open live stream

US Open live stream (Foto Flickr)

Kijk alle partijen van de US Open via een live stream

Kijk van 29 augustus tot en met 11 september hier live naar de US Open via en live stream. Open de stream en kijk de partijen live.

Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor, Tim van Rijthoven, Gijs Brouwer en Arantxa Rus zijn de Nederlandse tennissers die mee doen aan het toernooi.

De US Open is het vierde Grand Slam tennis toernooi van het jaar. Alle partijen zijn bij Eurosport te zien en via de Eurosportplayer. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om online naar de US Open te kijken. Sport in Nederland zend het toernooi zelf dan niet live uit, maar op onze website kan je wel directe en vooral handige linkjes vinden om online tennis te kijken.

US Open live kijken.

De US Open van 2022 in New York kan je namelijk gratis online kijken via Hesgoal.tv, Stream2watch en LIVE TV. Ook kan je via deze sportstream linkjes vinden na de partijen van de Nederlandse deelnemers aan dit toernooi.

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.