18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Under 21 live stream Duitsland – Portugal

Under 21 live stream Duitsland - Portugal

Under 21 live stream Duitsland - Portugal

Duitsland – Portugal kijken via een gratis live stream

Vanavond is de finale van het EK voetbal voor spelers onder 21 jaar. De Under 21 live stream Duitsland – Portugal kan je hier vinden op deze pagina.

Duitsland – Portugal live stream 1
Duitsland – Portugal live stream 2
Duitsland – Portugal live stream 3

Duitsland haalde donderdag de finale door het Nederlands elftal met 2-1 te verslaan. De Duitsers overrompelde Oranje in het eerste gedeelte van de wedstrijd en de ploeg van Erwin van de Looi kwam die klap niet meer te boven. Portugal won met 1-0 van Spanje. De finale van het EK begint om 21.00 uur en word gespeeld in Ljubjlana.

Televisie en live stream

De finale van het Under 21 EK Voetbal word live uitgezonden op NPO 3. Heb je geen abonnement of kan je deze zender niet ontvangen dan kan je de wedstrijd ook gratis kijken via bovenstaande live stream. Sport in Nederland zend de finale Duitsland – Portugal zelf niet uit via een live stream. Op onze website vind je alleen rechtstreeks links van andere websites die de wedstrijd live uitzend.

Kijk deze week ook via een gratis live stream naar de Ronde van Zwitserland. Via de tennis live stream kan je gratis online kijken naar Roland Garros.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites