Kijk de UK Open darts via een live stream
Kijk de UK Open darts via een live stream

Kijk de UK Open darts via een live stream

Kijk dit weekend via een live stream naar de UK Open darts

Dit weekend is er ook weer live darten op de televisie. Kijk hier van 3 tot en met 5 maart de UK Open darts via een live stream.

De UK Open vind zoals altijd plaats in het Engelse Minehead. Vanuit de eerste ronde beginnen de darters aan hun lange toer om zondag de finale te bereiken.Vorig jaar won Danny Noppert de UK Open. Kan de Fries dit jaar weer stunten? Het belooft een leuk en spannend toernooi te gaan worden waarin grote verassingen zouden kunnen voorkomen.

UK Open darts kijken via een live stream

De UK Open darts zijn dit weekend te zien via streamingdienst Viaplay. Mocht je geen abonnement hebben dan hebben we wel een aantal tips om online gratis darten te kijken. KLIK HIER voor de dartsstream live pagina en vind hier nu je livestream om naar de UK Open te kijken.

Sport in Nederland heeft niet de rechten om het darten live uit te mogen zenden. Daarom vind je op onze website alleen maar linkjes naar websites die het darten wel online gratis streamen. Omdat we zelf niks streamen kunnen we geen garantie geven dat de betreffende streams ook zullen werken.