Kijk Sjachtar - Feyenoord hier via een live stream
Kijk Sjachtar - Feyenoord hier via een live stream

Kijk Sjachtar – Feyenoord hier via een live stream

Kijk om 21.00 uur Sjachtar – Feyenoord via een live stream

Om 21.00 uur is er UEFA Europa League voetbal. Kijk Sjachtar – Feyenoord hier via een live stream. Vind een stream verder naar beneden op deze pagina.

Door de oorlog die zich al weer dertien maanden zich afspeelt in de Oekraïne word de wedstrijd tussen Sjachtar Donetsk en Feyenoord gespeeld in het Poolse Warschau. Feyenoord wat de laatste weken in een uitstekende vorm verkeerd zal proberen een goed resultaat te behalen in Polen om volgende week het karwei af te maken in de eigen Kuip.

Waar kan ik Sjachtar – Feyenoord live kijken

De wedstrijd Sjachtar – Feyenoord kan je vanavond live kijken via Veronica en via ESPN. Mocht je onderweg zijn aan het werk of andere verplichtingen hebben dan heb je ook een mogelijkheid om via onderstaande livestream naar de wedstrijd te kijken.

Kijk Sjachtar – Feyenoord via deze livestream

Sport in Nederland zend zelf geen Europese wedstrijden uit de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Conference League uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Wel kan je via bovenstaande link handige directe linkjes vinden van websites die het voetbal wel live uitzenden. Wij kunnen geen garantie geven dat deze streams ook zullen werken.