Live stream Feyenoord - Sjachtar
Live stream Feyenoord - Sjachtar

Kijk Feyenoord – Sjachtar via een live stream

Kijk Feyenoord – Sjachtar om 18.45 uur via een live stream

Vanavond kan je hier Europa League voetbal kijken. Kijk Feyenoord – Sjachtar via een live stream. De aftrap in De Kuip is om 18.45 uur.

Feyenoord – Sjachtar livestream

Vorige week werd de eerste ontmoeting wegens de oorlog in Oekraïne in het Poolse Warschau gespeeld. Feyenoord wat de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was kwam er niet verder dan een 1-1. Invaller Bullaude redde vlak voor tijd met een rake kop goal voor de gelijkmaker.

Kijk nu hier Feyenoord -Sjachtar via een gratis livestream

Met de steun van het Rotterdamse publiek zou het moeten lukken om de kwarfinale van de Europa League te gaan bereiken. Maar als Sjachtar ook in Rotterdam de poort lang gesloten kan houden dan kan het misschien ook nog wel eens een lastig avond gaan worden. Laten we hopen dat het Feyenoord lukt om snel de openingstreffer te maken.

Sjachtar: Trubin; Konoplya, Bondar, Matvienko, Mykhaylichenko; Stepanenko, Bondarenko, Sudakov; Zubkov, Traoré, Kryskiv.

Europa League donderdag 16 maart
TijdtipWedstrijd
18.45 uur:Feyenoord – Sjachtar
18.45 uur:Ferencváros – Bayer Leverkusen
18.45 uur:Real Betis – Manchester United
18.45 uur:SC Freiburg – Juventus
21.00 uur:Arsenal – Sporting
21.00 uur:Real Sociedad – AS Roma
21.00 uur:Union St.Gillis – Union Berlin
21.00 uur:Fenerbahce – Sevilla

Europa League op de televisie

Het Europa League voetbal is vanavond ook natuurlijk te zien op de televisie. In Nederland zenden Veronica en ESPN het voetbal uit. Bij laatst genoemde zender dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement. Zonder abonnement kan je niet alle wedstrijden live volgen.

Sport in Nederland zend zelf het voetballen niet live uit. Op Onze website vind je alleen maar directe linkjes naar websites die het UEFA Europa League voetbal live uitzenden. We kunnen daarom geen garantie afgeven of de betreffende streams vanavond ook zullen werken.

Voetbal kijken via een voetbal livestream

Deze week is er weer veel voetbal op de televisie. Omdat er zoveel wedstrijden tegelijkertijd worden gespeeld kan het zich voordoen dat e een bepaalde wedstrijd van jou favoriete internationale club zou moeten missen. Gelukkig zijn er nog voetbal livestreams op het wereldwijde web te vinden die vrij simpel te bedienen zijn en ook nog een keer gratis zijn. Zorg wel dat je een goede virusscanner hebt want er kan zo een virus in je laptop, desktop, tablet of mobiele telefoon terecht komen en dat zou je niet moeten willen.

In het verleden kon je vrijwel al het voetbal vrij simpel volgen via Hesgoal. Alleen door het vele illegale streamen is deze website gestopt. Maar er zijn nog zoveel websites waar je nog wel gratis naar het voetballen kunt kijken. Dit kan via een VPN-verbinding, maar er zijn ook tal van websites waar je binnen een paar klikken gewoon live voetbal kunt kijken. Dit zou je eens kunnen proberen via LIVE TV. Hier kan je meerdere sporten online kijken. Neem een kijkje en wellicht vind je daar vanavond een handige stream.

Of probeer het vanavond uit via: VECDN en/of Livesoccertv. Als laatste tip: Hesgoals. Veel kijk plezier gewenst vanavond!