Lazio - AZ kijken via een live stream
Lazio - AZ kijken via een live stream

Lazio – AZ kijken via een live stream

Hier kan je om 18.45 uur Lazio – AZ kijken

Om 18.45 uur kan je ook online UEFA Conference League voetbal kijken. Hier kan je nu Lazio – AZ kijken via een live stream.

Het gaat voor AZ een hele lastige avond worden in Rome. Want met Lazio Roma treffen de Alkmaarders een topteam uit de Serie A. De Italianen staan in de competitie derde en wat vooral opvalt is dat het maar weinig doelpunten tegen krijgt. Napoli kreeg er dit seizoen 16 tegen, maar Lazio slechts 19. AZ kan dus flink aan de bak.

Lazio – AZ live kijken

Waar kan ik Lazio – AZ live kijken vanavond. Deze Europese wedstrijd in de achtste finale van de UEFA Conference League zal namelijk live te zien zijn via Veronica en ESPN. Via ESPN is de wedstrijd te zien op ESPN 2. Veronica wat gewoon een zender is op het open net begint om 18.25 uur met de voorbeschouwng.

Ook online zijn er mogelijkheden om alle Europese wedstrijden live te volgen. KLIK HIER voor een voetbalstream overzicht. Op deze pagina kan je handige linkjes vinden om online voetbal te kijken. Omdat Sport in Nederland zelf het voetbal vanavond niet live uitzend kunnen we geen garantie geven dat de streaminglinkjes ook allemaal zullen werken.