Twee awards voor kickbokser Rico Verhoeven

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven

Verhoeven in de prijzen

Rico Verhoeven is donderdagavond bekroond met twee awards. De 32-jarige Nederlander won in januari een toernooi en verdedigde met verve zijn wereldtitel.

De King of Kickboxing is door Glory verkozen tot vechter van het jaar en bovendien is zijn overwinning op Jamal Ben Saddik bekroond met de titel gevecht van het jaar.

Verhoeven zelf is blij met zijn awards, maar hij blijft kritisch naar zichzelf toe. “Ik vind het geweldig dat mensen zo enthousiast zijn over dit gevecht, maar ik wil er zelf ook een goed gevoel aan over houden. Het is moeilijk om tevreden te zijn, omdat mijn trainer Dennis Krauweel en ik naar alle details kijken”, aldus Verhoeven, die het gevecht inmiddels wel duizend keer heeft teruggekeken.

” Ik snap nu beter wat de mensen hebben gezien en waarom ze denken: het was bizar, dit was het gevecht van het jaar. Want het leek echt op een Rocky Balboa-gevecht. Met mijn dikke oog, bloed overal. Ik ging ook neer, alle kansen waren tegen mij, maar ook dat is the fight game. Het gevecht was van een ander level.”

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: