Tour de France vandaag: Sprinten in Fougères

Tour de France vandaag: Sprinten in Fougères

Hopelijk blijven valpartijen uit in vierde etappe van de Tour

We zijn aanbeland bij de vierde etappe in de Tour de France van 2021. Vandaag staat er met 150,4 kilometer een korte etappe op het programma van Redon naar Fougères.

Klik hier en check nu het laatste Tour de France nieuws

Het parcours is licht glooiend, maar de kans op een massasprint in de straten van Fougères is groot. Het is te hopen dat de renners vandaag op de fiets blijven zitten en dat de grote valpartijen die we hebben gezien in de eerste en derde etappe uitblijven. Ondertussen heeft meer dan het halve peloton al kennis gemaakt met het asfalt, dus veel renners zullen gekwetst op de fiets deze etappe gaan rijden.

Vierde etappe Tour de France

Van der Poel en Schelling

Mathieu van der Poel die voor de tweede dag het geel mag dragen is nog altijd ongeschonden gebleven. Met 8 tellen voorsprong op de Fransman Julian Alaphilippe zit het geel toch wel stevig om de schouder. De kans dat Alaphilippe vandaag boni seconden gaat pakken is klein te noemen. Ide Schelling pakte maandag een belangrijk puntje voor de bergtrui en zal weer met vol trots met de bollentrui om de schouder aan deze etappe beginnen.

Het peloton start vanmiddag om 13.25 uur in Redon aan deze vierde etappe. Na verwachting komen de renners rond 17.30 uur aan in Fougères. De kanshebbers vandaag?  Tim Merlier, Mark Cavendish, André Greipel, Cees Bol en Arnaud Demare worden genoemd als een van de kanshebbers voor de ritzege vandaag,

Televisie en live stream

De vierde etappe in de Tour de France is vanmiddag weer live te zien via Eurosport, de Eurosportplayer, de NOS en Sporza. Via de Eurosportplayer kan je vanaf de start kijken naar de vierde etappe, maar de NOS en Sporza beginnen een uurtje later met hun live uitzending op de televisie.

De Tour de France van 2021 kan je ook kijken via een live stream. Onder meer LIVE TV, en Hesgoal zenden via een stream de Ronde van Frankrijk online uit. Ook via onze wielrennen live stream pagina kan je meerdere handige linkjes vinden om online naar het wielrennen te kijken.

Geef reactie

Laat reactie achter